Styrelsen informerar

Under kvällen har styrelsen haft möte och det är flera olika saker som vi vill informera medlemmarna om. Här kommer därför ett inlägg med blandad kompott.

Laddstolpar: Företaget Jöta som fick i uppdrag att installera laddstolparna har gått i konkurs. Det innebär att vi är tillbaka på ruta 1 i frågan. Styrelsen återkommer med information så snart vi vet mer.

Årsstämma: Vi påminner om att årsstämman äger rum torsdag den 4 maj kl. 19.00 i Daglig verksamhets lokaler på Fältspatsvägen. Handlingarna till årsstämman kommer finnas digitalt på hemsidan, vi informerar när de finns tillgängliga. Ni får gärna inkomma med motioner. Dessa lämnas i styrelsens brevlåda på Fältspatsvägen 10 senast söndag den 16 april. 

Trädgårdsdagen: Våren närmar sig med stormsteg och det är dags att göra sig redo för vårens trädgårdsdag. Trådgårdsdagen går av stapeln söndag den 7 maj kl. 10.00. Tillsammans hjälps vi åt att göra det fint och därefter bjuder vi på fika. Lappar med arbetsuppgifter kommer sättas upp i trapphusen när det börjar närma sig. 

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen genom Anna Nävermo